Voor wie

Voor het hele gezin!

Als je gezond wilt worden, zijn of blijven. Als je op zoek bent naar de oorzaak van jouw klachten en je realiseert dat onnodig onderdrukken van klachten de symptomen van ziekte op lange termijn juist erger maakt.

Als je op zoek bent naar de juiste balans tussen actie en rust. Je blijft hangen in actie en stress en komt te weinig toe aan ontspanning en herstel.

Als je je realiseert dat voeding de basis is waaruit iedere cel in je lichaam wordt opgebouwd en dus van belang is voor je gezondheid.

Als je meer wilt weten over de invloed van leefstijlfactoren op je gezondheid. Denk aan beweging, sociale contacten, werkomgeving, buiten toeven op de grond en in de frisse lucht, zonlicht, bioritme, traumaverwerking, lichamelijk contact, enzovoort.

Als jullie graag zwanger willen worden, zijn en blijven. Om verschillende redenen sta ik je hierin graag bij. In de eerste plaats omdat steeds meer stellen kampen met verminderde vruchtbaarheid. Gelukkig kan je hierin, met de juiste informatie, zelf veel doen. Zonder invasieve technieken en op natuurlijke wijze is veel mogelijk! Daarnaast wordt het belang van een goede gezondheid van de vader en moeder voor de zwangerschap steeds duidelijker. Die blijkt van grote invloed te zijn voor de gezondheid van het kindje voor zijn of haar hele leven!

Kinderen zijn zeer welkom bij BioBrein en ik vind het ontzettend leuk om mee hen werken, mede omdat zij nog heel dicht bij hun gevoel staan en positieve resultaten vaak snel te bereiken zijn.

En ook voor jullie lieve huisdier kan ik eea betekenen. Met biofotonen (op afstand) heb ik wonderlijke veranderingen zien optreden. Communiceren met kinderen en met dieren heeft mijn voorliefde! Omdat ze zo toegankelijk zijn en hun hart nog open hebben staan.

Je kunt bij BioBrein terecht voor allerlei soorten klachten, denk hierbij aan;

Hoofdpijn, duizeligheid, huidaandoeningen, gewrichtsklachten, verhoogd cholesterol, schimmelinfecties en darmklachten. Ook voor de welbekende ‘welvaartsaandoeningen’ als obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en schilklierproblemen is verbetering vaak mogelijk. Hetzelfde geldt voor chronische aandoeningen als fybromyalgie, ME en CVS. Tevens voor psychische klachten zoals depressie, burn-out, angst- en paniekaanvallen, autisme en AD(H)D. En voor klachten die gepaard gaan met hooggevoeligheid, denk aan leren afschermen in een groep, tov je baas, je familie enzovoort.