Bijeenkomsten

Intentie

Het Intentie-effect: The Power of Eight van Lynne McTaggart

LynneMc Taggart dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met the “Power of Eight” groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Het effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (The Power of Eight, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect. Ze genazen van langdurige ziekten, heelden vervreemde relaties, ontdekten een nieuw levensdoel of gaven een baan op voor een meer avontuurlijke of bevredigende loopbaan. Het bezielende instrument dat dit alles veroorzaakte werd heel eenvoudig gevormd door het groepje mensen dat bijeenkwam.

https://evolutiegids.nl/lynne-mctaggart-verbinding/

 

Mijn interesse is gewekt, wie doen er mee?
We starten tzt onze eigen groep om te kijken wat we zelf kunnen bereiken met intenties!

Voor collega’s; datum volgt

Voor clienten; datum volgt

 

Wonderwater

Tijdens deze lezing over water wordt de basis van gezond water besproken en wat dat voor je gezondheid kan betekenen.
Water staat aan de basis van leven. We vergeten dat ieder zijn leven start in het vruchtwater van de baarmoeder.
En dat de aarde voor 70% uit water bestaat en een gezond lichaam ook! Hoeveel water zich in je lichaam bevindt, is afhankelijk van je gezondheid.

Water is de primaire bouwsteen van je cellen. Water isoleert en helpt je lichaamstemperatuur op peil houden. Water is de ‘shock absorber’ van je brein, je ruggenmerg, je organen en de baby in je buik. Water bevochtigt je gewrichten en je slijmvliezen en helpt bij het verteren van eiwitten en koolhydraten. Water wast je schoon van binnen.

Waarom is er zo weinig aandacht voor wat goed water is?
In relatie tot vele klachten geldt; Je bent niet ziek, je hebt dorst!

 

Bij interesse kan via de mail of via de contactpagina een datum verzoek worden ingediend

 

Lyme: een veelkoppig monster?

Bij interesse kan via de mail of via de contactpagina een datum verzoek worden ingediend voor een avond van 20.00-21.30

De therapeuten van Biobrein en Zelfrijzend geven bij voldoende belangstelling een lezing over de ziekte van Lyme, wat je kunt doen om Lyme te voorkomen en indien nodig te behandelen.
Willemijn van Melle (Biobrein) bespreekt de mogelijkheden vanuit de orthomoleculaire en biofotonen therapie en Elke Wisseborn (Zelfrijzend) presenteert wat klassieke homeopathie kan betekenen in de behandeling van Lyme.