Vruchtbaarheid

Invloed van voeding en levensstijl op vruchtbaarheid

Het menselijk lichaam kan zich onder invloed van een ongezond leefmilieu en een gebrek aan bepaalde plantenstoffen en essentiĆ«le voedingsstoffen moeilijker beschermen tegen schadelijke invloeden. Hierdoor gaat logischerwijs de algehele gezondheid van een mens achteruit. Hoewel men dit zelf niet direct hoeft te merken, kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van de eicellen en zaadcellen. Dit kan de kans op een gezonde zwangerschap verlagen.

De natuur is immers vernuftig en volledig ingericht op een gezonde voortplanting. Afwijkende en ongezonde zaadcellen zullen minder lang overleven in de schede en de baarmoeder, de eicel niet bereiken, of afgewezen worden door de eicel en daarmee niet kunnen versmelten.

Een ongezonde eicel zal minder lang vruchtbaar zijn en/of een stug celmembraan hebben, wat de versmelting met een zaadcel ook kan verstoren. En indien er toch een bevruchting optreedt, kan de zwangerschap afbreken, omdat de innesteling niet lukt of de groei van het vruchtje fout loopt. Het is echter niet zo dat bij dit laatste uitsluitend de kwaliteit van de eicel bepalend is. Ook de kwaliteit van het sperma is natuurlijk bepalend voor de gezondheid van het vruchtje en of de zwangerschap stand zal houden.

Gelukkig hoeft verminderde vruchtbaarheid of onvruchtbaarheid geen voldongen feit te zijn. Het blijkt dat het menselijk lichaam in staat is om met het gebruik van Pre-Pregnant zich beter voor te bereiden en de kans op een gezonde zwangerschap aanzienlijk te verhogen.

Pre-Pregnant is een middel dat door ieder paar dat zwanger wenst te worden kan worden gebruikt en door hen zelf kan worden besteld. Je kunt hier leven over ervaringen van andere paren https://samennatuurlijkzwangerworden.nl.
Je kunt mij mailen voor een persoonlijke kortingscode van 15%.

Wanneer zwangerschap onverhoopt toch langer uit blijft, kan Biobrein je verder helpen de onderliggende oorzaak op te sporen en indien mogelijk de verminderde vruchtbaarheid alsnog te verhelpen. Maar ook wanneer je kampt met gezondheidsproblemen of wanneer je levensstijl factoren wilt veranderen die van invloed zijn op de toekomst van je baby, kan Biobrein met je meedenken om een optimaal baarmoeder milieu te creƫren.