Visie

Visie BioBrein

 

Mijn visie is dat alles met elkaar in verbinding staat. In het groot in de kosmos, kleiner op de aarde en nog kleiner in ons lichaam en in iedere cel.
Dus ook mbt gezondheid dient te worden gekeken naar jouw evenwicht met alles in en om je heen. Soms is disbalans direct zichtbaar en soms vooral voelbaar.
Door terug te kijken in je leven kan je er vaak snel achter komen waar jouw evenwicht verstoord is geraakt. Dit is vaak een moment geweest dat je goed bij is gebleven of waarbij je een gevoel kreeg dat iets niet helemaal in de haak was. Het kan ook te maken hebben met een oude emotie die niet (volledig) geuit kon worden.
Je lichaam heeft op dat moment niet de tijd en niet de middelen gekregen om zelf tot een oplossing te komen. Hierdoor ontstaat op den duur een fysieke blokkade.

Met het samen leggen van de puzzelstukjes, het nemen van de nodige verantwoordelijkheid en met de juiste samenwerking, kan deze blokkade alsnog opgeheven worden en kan de energie weer vrij gaan stromen.

De Inca’s geloven dat het huidige tijdperk ons terug brengt naar de essentie, naar het hart en naar onze innerlijke zon… 

Ik help je graag op je weg terug naar jouw essentie. Mijn Grootje zei altijd al; Willemijn Zonneschijn!