BioBrein

BioBrein

Het doel van BioBrein is om op natuurlijke wijze de gezondheid van mensen te verbeteren en te ondersteunen. Waar mogelijk wordt gezondheid duurzaam hersteld in plaats van klachten te beheersen. BioBrein geeft je inzicht in een gezonde leefstijl, gecombineerd met een persoonlijk passend leefstijladvies gebaseerd op de meest recente wetenschap en klinisch inzicht vanuit ervaring.


Mijn hoop is dat alle vormen van geneeskunde in de toekomst gaan samenwerken. Uiteindelijk zal duidelijk worden dat een holistische benadering onze gezondheid beter ondersteunt dan het heersende medische paradigma van Descartes, dat uit de zeventiende eeuw stamt. Denk daarbij aan de onhoudbare scheiding van lichaam en geest. Maar ook aan het hoogtij vierende idee dat wetenschap beperkt dient te blijven tot alles dat ‘gewogen en gemeten’ kan worden.

Ik realiseer me dat ik me hiermee begeef op het vlak van de geneeskunde, de politiek, en van de psychologie. Want hoe je dingen ziet, is afhankelijk van hoe je bent opgevoed! En het vereist een behoorlijke dosis moed om verder te kijken dan je neus lang is. Zelf ben ik gelukkig wijs op mijn eigen manier, maar ook ik moest voor dit inzicht herhaaldelijk mijn neus stoten, en ook nog eens heel hard op mijn snuffert gaan, voor ik het roer omgooide.

Gelukkig ziet een groeiend aantal mensen in dat meer mogelijk is op het gebied van preventie en genezing dan maatschappelijk tot nu toe voor mogelijk wordt gehouden. Als jij hiervoor open staat, kan ik je helpen een stap in de voor jou goede richting te nemen. Persoonlijke geneeskunst heeft de toekomst; van pil naar persoon.

Some people change simply because they are sick and tired of being sick and tired; lessons learned in life!