Op afstand behandelen

Beschikbaarheid op afstand behandelen nu het zo hard nodig is

 

Afstandshealing.. het energetisch behandelen van mensen en dieren op afstand. Het is eigenlijk zo iets vaags, en ook ik kan er met mijn hoofd nog steeds niet helemaal bij hoe het kan. Toch werk ik hier regelmatig mee en is het voor mij de normaalste zaak van de wereld geworden. Want ik zie dat het werkt. Het is ongelooflijk wat er allemaal kan en mogelijk is met energiewerk.. Ik blijf mijzelf daarover verbazen.

Door middel van Biofotonen therapie met behulp van het Chiren instrument kun je op afstand de balans in je lichaam terug brengen door de harmonie in je lichaamseigen licht (biofotonen) te herstellen. Op deze manier kunnen vele chronische klachten worden aangepakt en leg je de basis voor een gezond en vitaal leven.

Een biofotonen behandeling focust zich op het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van de lichaamseigen geneeskracht. Deze behandeling is dus geen symptoombestrijding, maar richt zich op de oorzaak van deze symptomen en haalt die daar waar mogelijk weg zodat het lichaam weer in balans komt en zichzelf kan genezen.

De prijs van een consult op afstand is €45,00. Vaak, en zeker in deze tijd, is het verstandig om de eerste 3 a 4 weken wekelijks te ondersteunen en daarna nog een aantal behandelingen met een paar weken tussenpozen. Hoeveel dat er zullen zijn, is afhankelijk van uw klachten.

De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg van het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.

Thomas Edison – 1847